-2%
Дънна платка ASRock Z170 Extreme7+ 1Дънна платка ASRock Z170 Extreme7+ 1
Дънна платка ASRock Z170 Extreme7+ 2Дънна платка ASRock Z170 Extreme7+ 2
Дънна платка ASRock Z170 EXTREME 6 + 1Дънна платка ASRock Z170 EXTREME 6 + 1
Дънна платка ASRock Z170 Extreme7+ 4Дънна платка ASRock Z170 Extreme7+ 4
Дънна платка ASRock Z170 Extreme7+ 1Дънна платка ASRock Z170 Extreme7+ 1

Дънна платка ASRock Z170 EXTREME 6 +

460.00лв. 449.00лв.

Дънна платка ASRock Z170 EXTREME 6 +

S1151, 4xDDR4,3xPCI E x16, PCI Ex1 3, SATA III ,GLAN,DVI,HDMI,DP, USB3.0 ATX retai

  • Description
  • Reviews (0)

Product Description

Дънна платка ASRock Z170 EXTREME 6 +

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Дънна платка ASRock Z170 EXTREME 6 +”