Геймърски мишки – защо са по-добри от обикновените?

гейминг,геймърски мишки

Геймърски мишки – защо са по-добри от обикновените?

Геймърски мишки – защо са по-добри от обикновените?

Геймърски мишки – какви са техните предимства пред обикновените?

Всички геймърски мишки предоставят: прицелване, насочване, разсичане, атакуване. Някои от най-важните действия, които извършвате в игра се случва с едно щракване на мишката. Защо професионалните геймъри използват само геймърски мишки? Всяка геймърска мишка, която купувате, ще Ви предложи бърза и адекватна реакция във всяка игра, както и основните функции за превъртане и кликвания. Но това, което прави една геймърска мишка по-предпочитана от обикновената, е нейната голяма функционалност.

Геймърски мишки- Прецизност

Висококачественият сензор, който притежават, е първата стъпка към прецизност и точност, с която те се отличават. По-евтини мишки обикновено имат оптични (или LED) сензори, които предлагат доста добра чувствителност, но не се справят особено добре когато мишката е леко вдигната от повърхността на проследяване. Висококачествения лазерен сензор на геймърската мишка, от друга страна, предлага много по-добро проследяване.

геймърски мишки 4

Геймърски мишки - Персонализиране

Най-добрите геймърски мишки предлагат комфорт и персонализиране – удобства, съгласувани с уникалните персонални нужди, с цел  да се наслаждавате на Вашите любими игри. Когато играете, Вие искате да се отличите и да сте по-добри от противниците и съотборниците си – това е трудно, ако не използвате специална мишка.

Истинските геймърски мишки Ви позволяват изцяло да сразите противниците. По-голямата част от популярните геймърски мишки имат много по-висока избирателна способност в сравнение с другите по-стандартни мишки. Това означава, че мишката чете повърхностите на подложката или на бюрото с по-висока честота и това прави мишката по-отзивчива с възможност за много по-прецизен контрол на действията Ви. Всички геймърски мишки могат да бъдат настройвани по чувствителност или способност да отчитат по-добре движенията по подложката.

Освен че притежават тези страхотни характеристики, почти всички геймърски мишки са регулируеми. Високите класове геймърски мишки притежават възможност за регулиране на тежестта на мишката, което е от съществено значение за прецизното й движение и комфорта на играча. За да улеснят използването на модерните геймърски мишки, производителите предоставят и безплатен софтуер, който е лесен за употреба и дава неограничена възможност за настройване според индивидуалните изисквания на геймъра.

геймърски мишки персонализиране

Геймърски мишки - Спецификации

Начинът на производство на всички геймърски мишки е много по-модерен и развит от този при обикновените оптични мишки. При геймърските мишки, производителите използват специални материали и покрития за да оптимизират ефективността им при игра.

Добрите геймърски мишки са проектирани да издържат на много по-голямо натоварване и интензивна употреба без да се повреждат или износват, за разлика от стандартните оптични мишки. Геймърските мишки са снабдени с много повече бутони, които осигуряват допълнителен контрол и повече функции.

геймърски мишки спецификации

Геймърски мишки - Комфорт

Комфортът при употребата на геймърската мишка е нещо съществено, което също ги отличава от обикновените мишки. Формите са различни, но главното нещо, което се стремят да постигнат всички производители на геймърски мишки, е минималното натоварване върху ръката и пръстите при игра.

Добрите геймърски мишки Ви позволяват да играете с часове без да усетите дискомфорт и натоварване в областта на китката и пръстите на ръката. Лидерите в производството на геймърски мишки провеждат часове тестове преди да пуснат мишката на пазара.

геймърски мишки комфорт

Геймърски мишки - Марки и модели

Големите имена при марките геймърски мишки са Razer, Logitech, Microsoft, Steelseries, Corsair и други. Производителите, които произвеждат геймърски мишки, са много, но поради спецификацията на материалите и тестовете, които трябва да бъдат извършени преди да излезе един модел на пазара – са по-малко от фирмите, предлагащи обикновени оптични мишки

гейминг,геймърски мишки

Различните геймърски мишки задоволяват индивидуалните потребности на всеки геймър в зависимост от неговия стил или любимата му игра. Всеки геймър трябва да притежава някоя от многото видове геймърски мишки, които предлагаме, за да се отличи в света на Е-gaminga. Надяваме се да сме Ви били полезни и ако статията Ви е харесала, не забравяйте да я споделите.

Пожелаваме Ви приятен гейминг.

Share this post


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/remontkl/public_html/3dzone.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments (2)

  • CS-maniak Reply

    На всички които търсят геймърски мишки искам да ви кажа само ,че Logitech G502 е истинската мишка пичове. Преди нея имах Razer DeathAdder и от нея съм доволен но G502 напрао цепи в сравнение с нея. Най-якото е , че сами си решавате колко да тежи. Аз лично като цъкам с лека мишка ми е малко кофти.Що се отнася до марките, мисля че само Razer, Logitech си заслужават парите останалите са шано история, но всеки си преценява сам.

    September 27, 2015 at 2:04 pm
  • CS noob Reply

    Според мен всеки сам решава коя е добрата мишка за него според това какво ще играе с нея. G502-ката и DeathAdder-а са добри но все пак зависи какво ще играеш. За Diablo или Wow примерно ти трябват бутони тогава сякаш Nagata на Razer е по-добра. Специално за CS мисля че трябва да мишка с оптичен сензор с висок DPI настроен на ниска чуствителност в самата игра. Така че много зависи от личните нижди. Пробвам съм няколко модела от G серията на Logitech всички стават. Едно е сигурно не можеш да играеш CS с мишка от 5лв 🙂

    October 31, 2015 at 7:24 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *