Доставка и срокове

Условия за доставка

За да направи поръчка, клиентът попълва име, адрес за доставка, телефон за връзка и начин на плащане или се регистрира и може да използва регистрацията при всяка следваща поръчка.

3dzone.bg си запазва правото да не изпълни поръчката, ако клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са с изчерпана складова наличност. В тези случаи клиентът ще бъде уведомен от наш служител.
В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден артикул публикуван на сайта, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или нова партида от производството, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като по възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (модел, марка) със същото качество и цена.
В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Доставката за гр. София се извършва от куриерска фирма всеки ден без неделя.
Доставката е безплатна за гр. София и страната.

Срок на доставка

Доставкитe на стоки за района на София се извършват в срок до 24 часа, всеки ден без неделя и националните празници.
Доставките на стоки за страната се извършват в срок до 2-3 дни, всеки ден без неделя и националните празници.